Ajankohtaista

Porin kaupunginhallituksen 18. tammikuuta hyväksymällä ekosysteemisopimuksella tavoitellaan lisäpanostuksia kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavien ekosysteemien kasvun tukemiseen. Kohdistamalla ja lisäämällä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (tki) panostuksia valittuihin kärkiin haetaan alueelle uutta kansainvälistä tki-toimintaa, osaamistason nostoa, investointeja, uutta työvoimaa ja väestönkasvua.
Webinaari valtion koronaepidemian aikaisista tuki- ja rahoitusmuodoista järjestettiin 5. tammikuuta.
Critical Metals ja Neometals Australiasta ovat valinneet Suomen ja Porin kestävän kehityksen mukaisen vanadiinin tuotantolaitoksensa sijoittumispaikaksi (VRP*).
Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt noin 2,6 miljoonan euron tukipäätöksen Envor Pori Oy:n biokaasulaitoksen laajennukselle, jonka myötä laitokselle rakennetaan uusi biokaasureaktori.
Prizztech Oy:n järjestämä HARD TALK Festival järjestetään tänä vuonna maksuttomana webinaarina 11. joulukuuta. Festivaalin keskiössä ovat johtaminen, rohkeus sekä uudistuminen huippupuhujien johdolla.
Syksyn kovin teknologiatapahtuma, RoboAI-viikko, järjestetään verkossa 9.-13. marraskuuta. Maksuton tapahtuma tuo tullessaan monipuolisia seminaareja ja toiminnallisia työpajoja teknologian parissa. Aiheena on muun muassa digitaaliset palvelut, robotiikka ja metallien 3D-tulostus.
Tervetuloa Hyvinvointiteknologiamessuille 9.–10.11.2020! Tapahtuma järjestetään toista kertaa ja koronapandemiasta johtuen tapahtuma toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa.
Yyterin kehittämisen askelmerkit seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi määrittävä kasvuohjelma on valmistunut.
Subscribe to feed