Ajankohtaista

Porin alueella on käynnissä ja suunnitteilla merkittäviä investointeja uudistuvan energian saralla. Tämä miljardiluokan investointikokonaisuus sisältää monipuolisesti erilaista uusiutuvaa energiaa ja on suuri mahdollisuus myös alueen teollisuudelle. Porin kaupunki haluaa edesauttaa myös kotitalouksien ja yritysten hiilineutraaliutta kehittämällä palveluitaan.
Poikkeuksellisen alkuvuoden jälkeen ja epävarman tulevaisuuden edessä löydetään silti mahdollisuutta kasvuun. Yritysrahoituksesta ja kehittämispalveluista järjestetään webinaari 18. syyskuuta kello 9-10.
Porin alueen toimijat kokoontuivat miettimään alueen elinvoiman, työllisyyden ja vetovoiman kehittämistä Uusia ratkaisuja kaupungeille -tapahtumassa torstaina 3. syyskuuta.
Tähän uutiseen on koottu Porin alueen yrittäjien palveluita koronaepidemian aikana sekä valtakunnallisia uusia linjauksia.
Saksalainen Netto ja espanjalainen Alimerka ovat tilanneet Cimcorpilta automaatiojärjestelmiä.
Maailman suurin kemikaalien valmistaja, saksalainen BASF vahvistaa Porin seudulle rakentuvaa akkuklusteria. Yhtiön Euroopan ensimmäisen akkumateriaalien tuotantolaitoksen rakentaminen etenee aikataulussa.
Porin kaupunki avasi kesäkuussa yksityisten tontinomistajien ja ostajaehdokkaiden välistä kaupankäyntiä tukevan tonttipörssipalvelun. Loistavan vastaanoton saanut palvelu laajenee nyt niin, että järjestelmään voi kuka tahansa ilmoittaa myytäväksi myös omistamiaan yritystontteja.
Lennot Porin ja Helsingin välillä alkavat uudestaan koronatauon jälkeen maanantaina 6. heinäkuuta. Heinäkuussa lentoja on päivittäin kaksi molempiin suuntiin.
Subscribe to feed