Huippuosaajat

Mätsäämme talentit ja yritysten osaajatarpeet – Business Pori tarjoaa sekä urapalveluita huippuosaajille että rekrytointitukea yrityksesi osaajatarpeisiin
Inside of aurubis

Ura Porin alueella

Uramahdollisuudet alueella ovat erityisen hyvät teknologian ja teollisuuden aloilla sekä näitä palvelevissa palveluissa. Kasvava ja kehittyvä liiketoimintaekosysteemi tarjoaa monipuolisia työtehtäviä. Lisäksi Porin alueella voit nauttia rennosta elämäntyylistä, luonnosta meren ja joen rannalla sekä kaupunkikulttuurista ja sen tarjoamista elämyksistä. 

Lue lisää -painike

 

Study in Pori

Opiskelu

Korkeakouluissamme liiketoiminta ja innovaatiot kohtaavat teollisuuden ja teknologian. Meillä voit lisäksi aloittaa Startup-liikeideasi kehittämisen jo ensimmäisenä päivänä kampuksella.

Lue lisää -painike

 

 

Aurubis

Pori sijainniksi Startupeille  

Robocoast klusteri sekä kiertotalouden ja teknologiametallien teolliset ekosysteemit tarjoavat ainutlaatuisia liiketoimintamahdollisuuksia. Lisäksi Porin alueen ammattikorkeakoulujen ja yliopistokeskuksen korkeatasoinen koulutus, tutkimus ja innovaatiopalvelut tarjoavat osaamista ja huippuosaajia kasvuyritysten osaajatarpeisiin.   

Lue lisää -painike

 

Temal

Etsiikö yrityksesi huippuosaajia? 

Tarjoamme palveluita osaajahoukuttelun ja rekrytoinnin tueksi. Etsi yrityksesi sitten harjoittelijaa, erityisasiantuntijaa tai kansainvälistä huippuosaajaa, voimme auttaa.
 

Lue lisää -painike