Etsiikö yrityksesi huippuosaajia?

Etsiikö yrityksesi teknologian, teollisuuden tai liiketoiminnan huippuosaajia? Talent Hubin Talent Boost -palvelut auttavat yrityksesi osaajatarapeiden ratkaisussa maksutta. Tarjoamme näkyvyyttä ja vetovoimaa lisääviä kampanjoita, joihin yrityksesi on tervetullut mukaan. Tuomme myös esiin alueemme elämänlaatua ja lisäämme näin työpaikkojemme vetovoimaa. Tarjoamme palveluita sekä itse että verkostomme tuottamina ja tuemme yrityksesi osaajatarpeita. Täytä yrityksen osaajatarvekysely ja olemme sinuun yhteydessä.

Rekrytoinnin, osaajahoukuttelun ja verkostotapahtumien yrityspalvelut 

Tarjoamme palveluita, jotka tukevat osaajahoukuttelua ja rekrytointia sekä kehitämme niin sanottuja soft landing palveluita alueelle muuttaville huippuosaajille. Yksi palveluistamme on Satakunnan Job Board -sivusto, joka tuo valtakunnalliselle sivustolle esiin alueemme erityisosaajien työpaikat laajasti ja globaalisti. 

Kansainvälisten osaajien rekrytointia tuemme yritysvalmennusten avulla, joissa tuetaan kansainvälistyvää ja uudistuvaa työyhteisöä. 

Järjestämme myös verkostoitumistapahtumia huippuosaajien ja yritysten törmäyttämiseksi. Yritykset saavat lisää näkyvyyttä juuri kohdennetun osaajatarpeen mukaisesti. Lisäksi verkostotapahtumat tarjoavat alueelle saapuville huippuosaajille ja myös heidän puolisoilleen pääsyn asiantuntijaverkostoihin ja tukevat viihtyvyyttä ja pitovoimaa. Palvelut järjestetään yhteistyössä TE-toimiston Eures-palveluiden kanssa