Opiskelu

Robotiikkaa, tekoälyä, ohjelmistotuotantoa tai liiketoimintaosaamista – Porista löydät korkeakoulujen opintomahdollisuuksia monipuolisesti muun muassa teknologian ja kauppatieteiden osalta. Pori tarjoaa niin alempia, ylempiä kuin jatko-opintomahdollisuuksiakin. 

Mikäli haluat suorittaa opintosi lähellä kansainvälisiä veturiyrityksiä tai teollisia ekosysteemejä, on Porin alue erinomainen valinta. Korkeakoulumme tarjoavat myös kansainvälisille opiskelijoille useita englanninkielisiä linjoja niin liiketoiminnan kuin tekniikan opintojenkin osalta ja alueemme korkeakoulujen erityinen vahvuus on tiivis yhteistyö näiden alojen yritysten kanssa.

RoboAI ja Satakunnan ammattikorkeakoulut (SAMK) 

RoboAI ja Satakunnan ammattikorkeakoulut yhdistävät muun muassa tekniikan tutkimusta, kehittämispalveluita ja koulutusta. RoboAI on kansainvälisen tason innovaatioalusta tutkimus- ja kehittämistoiminnalle, joka tukee sekä yritysten kilpailukykyä että tarjoaa yrityslähtöisen tavan suorittaa korkeakouluopintoja. RoboAIn ydintoiminnot on keskitetty SAMKin yhteiskäyttölaboratorion yhteyteen. RoboAIn tarjoaa opintoja esimerkiksi robotiikassa sekä tekoälyssä ja ne on mahdollisuus toteuttaa tiiviissä yhteydessä yrityksille tarjottujen TKI-palveluiden kanssa lähellä teknologia- ja teollisuusyrityksiä.  RoboAI tarjoaa opiskelijoille myös startup-toiminnan käynnistämistä tukevia palveluita. SAMKissa voit opiskella myös monia muita korkeakouluopintoja. Lue lisää www.samk.fi/opiskelu  

Porin yliopistokeskus – tekniikan ja liiketoiminnan opintoja ja tutkimusta upeassa jokimaisemassa

Kokemäenjoen rannassa sijaitseva Porin yliopistokeskus Puuvillassa sijaitsee lähellä kaupunkikeskustaa. Voit valita kandin tai maisterin tutkinnoista tai suorittaa jatko-opintoja. Yliopistokeskuksen tutkimus ja koulutus ovat merkittävässä roolissa alueen kasvavaa ja kehittyvää teollisuuden, teknologian ja kansainvälisen liiketoiminnan keskittymää. 

Tampereen yliopiston Porin yksikkö on erikoistunut muun muassa tekniikan alan tutkimukseen. Painopisteinä tässä ovat esimerkiksi liiketoimintaekosysteemit, verkostot ja innovaatiot, ohjelmistotuotanto, älykkäät järjestelmät, data-analytiikka, optimointi ja pelillisyys opetuksessa. Lue lisää ucpori.fi

Oletko jo aloittanut korkeakouluopintosi Porissa tekniikan ja liiketoiminnan aloilla? Autamme harjoittelupaikkojen ja uramahdollisuuksien löytämisessä. Tilaa Talent-uutiskirjeemme ja lisää tietosi talentpooliimme, niin tiedotamme sinua uramahdollisuuksista ja verkostoitumistilaisuuksista.
 

Ota yhteyttä:

Essi Vanha-Viitakoski
Essi Vanha-Viitakoski
Projektipäällikkö, Talent HUB Robotics