Ura Porin alueella

Porin alue tarjoaa hyvät uramahdollisuudet uusimpien teknologioiden, kuten tekoälyn ja robotiikan osalta, vientiteollisuudessa sekä kiertotalouden ja teknologiametallien osaajille. Kasvavien robotiikan ja tekoälyn sekä kiertotalouden ja teknologiametallien ekosysteemien tarjoamat urapolut ovat kilpailukykyisiä myös verrattuna moneen muuhun kansainväliseen teollisuus- ja teknologiakeskittymään. Teknologia ja liiketoimintaosaajien verkostot ovat alueella vahvat ja samanhenkisiä erityisosaajia löytyy myös alueen korkeakouluista, joiden tutkimus keskittyy muun muassa data-analytiikkaan, kiertotalouteen ja liiketaloustieteen tutkimus -ja kehitystoimintaan. 

Porissa yhdistyvät sekä elämykset luontokohteissa, kuten merenrannalla ja jokimaisemissa että kaupunkikulttuurin tarjoamat monipuoliset tapahtumat. Älä unohda myöskään vireän ja kehittyvän teknologiakeskittymän erilaisia verkostoitumis- ja asiantuntijatilaisuuksia. Porin alueella on paljon tarjottavaa niin huippuosaajille kuin koko perheellekin. 

Mistä löytyvät uramahdollisuudet? Miksi valita juuri Pori?

Tilaa Talent-uutiskirjeemme (englanniksi) ja liity osaajapooliimme, niin tiedotamme sinua alueemme uramahdollisuuksista.

Tutustu muuttajan tarinaan ja kokemuksiin siitä, miksi ura ja elämä Porissa on hyvä valinta. Lue tarina ja katso video Masatoshi Wakabayashista, Cimcorpin toimitusjohtajasta. 
 

Lisätietoja:

Ota yhteyttä:

Essi Vanha-Viitakoski
Essi Vanha-Viitakoski
Projektipäällikkö, Talent HUB Robotics