Kärkialat

Business Pori on lyhyin reitti paikallisen liike-elämän ytimeen, avaamaan ovia ja esittelemään tulevia yhteistyökumppaneita sekä auttamaan kohti menestystä joka askeleella – oli polkusi sitten vasta alussa tai kiidät jo lujaa menestyksen valtatiellä.
Workers

Automaatio ja robotiikka

Porin seudulla toimii yksi Euroopan nopeimmin kehittyvistä teollisuuden robotiikka-, automaatio- ja tekoälyklustereista. Se tuo vipuvoimaa nopean kasvun startupeille sekä tukea perinteisen teollisuuden kilpailukyvyn parantamiselle.   

Lue lisää -painike

 

harbour

Kiertotalous

Pitkä teollinen perinne on synnyttänyt Porin seudulle vahvan kiertotaloutta palvelevan toimintaympäristön. Lähes 1000 hehtaaria kaavoitettua tilaa toivottaa tervetulleeksi uudet yrittäjät ja innovaatiot teollisuuden sivuvirtojen käsittelyyn.  

Lue lisää -painike

 

Tekhnology metals

Teknologiametallit

Porin seudulla on globaalisti merkittävä teknologiametallien ja metallikemikaalien valmistuksen ja tuotekehityksen ekosysteemi. Sen tuotteita löydät liikenteen, energiantuotannon ja -varastoinnin sekä elektroniikan uusimmista sovelluksista – vaikka Teslasta.  

Lue lisää -painike

 

Harbour

Merilogistiikka

Valtatiet viiteen suuntaan, rautatie ja syväväylä maailman merille – Porin Satama on ihanteellinen viennin, tuonnin ja transiton tarpeita palveleva logistiikan keskus. Alueen kapasiteetti ja infra toimivat kasvualustana kaikelle bisnekselle. 

Lue lisää -painike