Kärkialat

Business Pori on lyhyin reitti paikallisen liike-elämän ytimeen, avaamaan ovia ja esittelemään tulevia yhteistyökumppaneita sekä auttamaan kohti menestystä joka askeleella – oli polkusi sitten vasta alussa tai kiidät jo lujaa menestyksen valtatiellä.
Cimcorpin henkilökuntaa

Automaatio ja robotiikka

Porin seudulla toimii yksi Euroopan nopeimmin kehittyvistä teollisuuden robotiikka-, automaatio- ja tekoälyklustereista. Se tuo vipuvoimaa nopean kasvun startupeille sekä tukea perinteisen teollisuuden kilpailukyvyn parantamiselle.   

Lue lisää -painike

 

Sataman kontit

Kiertotalous

Pitkä teollinen perinne on synnyttänyt Porin seudulle vahvan kiertotaloutta palvelevan toimintaympäristön. Lähes 1000 hehtaaria kaavoitettua tilaa toivottaa tervetulleeksi uudet yrittäjät ja innovaatiot teollisuuden sivuvirtojen käsittelyyn.  

Lue lisää -painike

 

Kuparirulla

Teknologiametallit

Porin seudulla on globaalisti merkittävä teknologiametallien ja metallikemikaalien valmistuksen ja tuotekehityksen ekosysteemi. Sen tuotteita löydät liikenteen, energiantuotannon ja -varastoinnin sekä elektroniikan uusimmista sovelluksista – vaikka Teslasta.  

Lue lisää -painike

 

Nosturi satamassa

Merilogistiikka

Valtatiet viiteen suuntaan, rautatie ja syväväylä maailman merille – Porin Satama on ihanteellinen viennin, tuonnin ja transiton tarpeita palveleva logistiikan keskus. Alueen kapasiteetti ja infra toimivat kasvualustana kaikelle bisnekselle. 

Lue lisää -painike