Kärkialat

Business Pori on lyhyin reitti paikallisen liike-elämän ytimeen, avaamaan ovia ja esittelemään tulevia yhteistyökumppaneita sekä auttamaan kohti menestystä joka askeleella – oli polkusi sitten vasta alussa tai kiidät jo lujaa menestyksen valtatiellä.
Workers

Automaatio ja robotiikka

Porin seudulla toimii yksi Euroopan nopeimmin kehittyvistä teollisuuden robotiikka-, automaatio- ja tekoälyklustereista. Se tuo vipuvoimaa nopean kasvun startupeille sekä tukea perinteisen teollisuuden kilpailukyvyn parantamiselle.   

Lue lisää -painike

 

harbour

Kiertotalous

Pitkä teollinen perinne on synnyttänyt Porin seudulle vahvan kiertotaloutta palvelevan toimintaympäristön. Lähes 1000 hehtaaria kaavoitettua tilaa toivottaa tervetulleeksi uudet yrittäjät ja innovaatiot teollisuuden sivuvirtojen käsittelyyn.  

Lue lisää -painike

 

Tekhnology metals

Teknologiametallit

Porin seudulla on globaalisti merkittävä teknologiametallien ja metallikemikaalien valmistuksen ja tuotekehityksen ekosysteemi. Sen tuotteita löydät liikenteen, energiantuotannon ja -varastoinnin sekä elektroniikan uusimmista sovelluksista – vaikka Teslasta.  

Lue lisää -painike

 

Harbour

Merilogistiikka

Valtatiet viiteen suuntaan, rautatie ja syväväylä maailman merille – Porin Satama on ihanteellinen viennin, tuonnin ja transiton tarpeita palveleva logistiikan keskus. Alueen kapasiteetti ja infra toimivat kasvualustana kaikelle bisnekselle. 

Lue lisää -painike

 

Yyterin hiekkaranta

Matkailu

Matkailuteollisuus on viime vuosina nostettu Porissa kärkialaksi muiden teollisuudenalojen rinnalle. Matkailulle on valittu oma kärkikohde, Yyteri, jonka kasvua rakennetaan määrätietoisesti jokavuotisilla investoinneilla sekä vahvalla markkinoinnilla. Yyteri tarjoaa oivan alustan yrittäjyydelle.

Lue lisää -painike