Porin kaupungin toimenpiteet yritystoiminnan tukemiseksi koronavirusepidemian aikana

Neuvontapalvelu yrityksille koronatilanteessa 

Prizztech tukee alueemme yrityksiä koronaviruksen aiheuttamissa haasteissa ja muissa liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Voit olla yhteydessä suoraan Prizztechin asiantuntijoihin prizz.fi/yhteystiedot, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa vaihteeseen 02 620 5300 (klo 8-16), josta sinut ohjataan vapaana olevalle henkilölle.  

Prizztechin yhteistyötahojen kokoamaa infoa koronatukimuodoista ja ohjeista poikkeusoloihin yrityksille löytyy osoitteesta prizz.fi/korona

Porin kaupungin maksujärjestelylinjaukset yrityksille koronapandemian johdosta 

Mikäli koronatilanne on aiheuttanut ongelmia yrityksen maksuvalmiuteen, kaupunki myöntää 6 kk korotonta maksuaikaa.  Mikäli rajoitustoimenpiteiden johdosta yhtiön toiminta on kokonaan keskeytynyt tai merkittävästi vaikeutunut, samassa yhteydessä voi hakea huojennusta toimitila- tai tontinvuokraan. 

Maksulykkäystä ja huojennusta haetaan osoitteesta pori.fi/laskutus-ja-maksaminen löytyvällä "Yrityksen hakemus maksulykkäyksestä Porin kaupungille" -lomakkeella.  

Huom! Ohje ei koske Porin kaupungin konserniyhtiöitä ja tytäryhtiöitä, niitä koskevissa asioissa tulee olla yhteydessä suoraan kyseiseen yhtiöön. 

Ohjeita, suosituksia ja rajoituksia koronavirusepidemian aikana

Valtioneuvoston tiedottamat yleiset rajoitukset ja suositukset: valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/rajoitukset-ja-suositukset

Työ- ja elinkeinoministeriön ohjeita yrittäjälle koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa: tem.fi/koronavirus

Suomen Yrittäjät ry:n koronaohjeistus: https://yrittajat.fi/korona

Ohjeita työpaikoille koronavirusepidemian ehkäisyyn: hyvatyo.ttl.fi/koronavirusohjeistus