Palvelut

Kädet ja muistiinpanovälineet

Aloittavat yritykset

Uusyrityskeskus Enter Satakunta tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville. Palvelun tuottaa Prizztech Oy yhdessä Satakunnan TE-toimiston ja Satakunnan Yrittäjien kanssa.

Lue lisää -painike

 

 

Henkilö menossa ovesta sisään

Kasvu ja kehittäminen

Prizztech neuvoo toimivia yrityksiä sekä tukee yritysten kasvua ja kehittymistä. Yritykset saavat apua liiketoiminnan kehityssuuntiin sekä rahoitusratkaisujen, toimitilojen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Kansainvälistymistä edistetään ja omistajan- ja sukupolvenvaihdosta suunnittelevia yrityksiä ohjataan. 

Lue lisää -painike

 

Yrityksen välineitä

TKI-toiminta

Prizztech on mukana tukemassa satakuntalaisten yritysklustereiden tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa hankkeidensa kautta. Toiminta on jaettu kehittämisteemoihin, joita ovat automaatio ja robotiikka, hyvinvointiteknologia, bio- ja kiertotalous, energiaratkaisut, teknologiametallit sekä liiketoiminnan kasvu ja kehittäminen.

Lue lisää -painike

 

Kädet ja näppäimistö

Yrityspalvelut verkossa

Prizztech tuottaa myös yrityspalveluja verkossa. Verkosta löydät muun muassa Satamittarin tilastotietoja Satakunnasta, Yritystulkki-palvelun, Satakunnan yrityspörssin sekä vapaita toimitiloja ja tontteja.

Lue lisää -painike