Porin edut

Infograafi, jossa on esitelty Porin aluetta lukuina

Miksi Pori?

Porin monipuoliset maa-, vesi- ja ilmaliikenneyhteydet takaavat yrityksille vetovoimatekijän. Lisäksi sujuva kaavoitus, laajat tonttimaat, monipuolisesti saatavilla olevat teollisuushyödykkeet sekä uusiutuva energia luovat edellytykset liiketoiminnalle.

Lue lisää -painike

 

Working people

Osaajat 

Porin seudulla on tarjolla sitoutuneita ammattilaisia ja alueen korkeakoulut valmistavat osaajia yrityksesi tarpeisiin. Sinulla on työtä - meillä on tekijöitä.

Lue lisää -painike

 

 

Kupariteollisuuspuisto

Mahdollistava infra 

Satamista, valta- ja rautateistä sekä lentokentästä muodostuva tehokas logistiikkainfra. Monipuolinen tarjonta teollisuuden prosesseissa tarvittavista hyödykkeistä ja tonteista.

Lue lisää -painike

 

 

Person in the nature

Sujuva arki

Porissa arki on helppoa, palvelut priimaa ja luonto läsnä. Rikas kulttuuri- ja urheiluelämä tarjoavat uniikkeja kokemuksia. Katso, miksi porilaiset ovat onnellisinta kansaa.  

Lue lisää -painike

 

 

Working people

Onnistumiset 

Me haluamme, että sinä ja yrityksesi menestytte. Kuuntelemme, kommunikoimme ja toteutamme yhdessä sovitut asiat - sujuvasti.

Lue lisää -painike

 

Rakkaudella Porista -leima

 

Kumppanit

Porin kaupungilla on käytössä Rakkaudella Porista -leima, jonka yritys voi saada käyttöönsä. Leimaa käyttävät yritykset toimivat Porin brändilähettiläinä ja leimalla ilmentävät tuotteensa tai yrityksensä porilaisuutta. 

Lue lisää -painike

 

 

TARINOITA

Masatoshi Wakabayashi arvostaa satakuntalaisten yhteisöllisyyttä

Oli kyseessä sitten amerikkalainen jalkapallo, sisälogistiikan innovaatiot tai asuinpaikan kehitys – Cimcorpin toimitusjohtaja Masatoshi Wakabayashi uskoo kestävään kehitykseen yhteisön kautta. Kotiseudustaan ylpeä ihminen pyrkii aina kehittämään sitä paremmaksi.

Lue lisää

Sari De Meulderia inspiroi luonto ja hiljaisuus

Toimitusjohtajan työ on vaativaa ja siinä on aina vastuussa paljosta. Henkilöstö on kaiken a ja o, mutta myös itsestä on pidettävä huolta – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Sari kertoo, mikä on hänen rentoutusta tarkoittava päivittäinen ”valkoinen hetki”, sekä kertoo kokemuksiaan sataman pyörittämisestä Porissa.

Lue lisää

Harri Höglundin sydän sykkii amerikkalaisille autoille ja suomalaiselle työlle

Temalin hallituksen puheenjohtaja on koettanut yrittämistä ja asumista niin pääkaupunkiseudulla kuin Satakunnassakin. Kun elämää ja työtä arvioidaan kokonaisuutena – päätös sijoittautua Porin seudulle on ollut helppo tehdä. Täällä kun on tekemisen meininki viritetty huippuunsa.

Lue lisää