Porin edut

Porissa armoton meri kohtaa lempeän luonnon ja teollisuuden pitkät perinteet lyövät kättä puhtaampaa huomista rakentavien innovaatioiden kanssa. Aitona opiskelijakaupunkina Pori tarjoaa osaajia asentajista tohtoreihin sekä kehittymisen polkuja yrittäjyyskasvatuksesta ja busineksen kansainväliselle huipulle. Satama, rauta- ja valtatiet sekä lentokenttä huolehtivat, että tavarat ja ihmiset liikkuvat sujuvasti meille ja maailmalle. Kaupungin kompakti koko yhdessä ensiluokkaisten palvelujen ja rikkaan kulttuuri- ja urheilutarjonnan kanssa takaavat, että arki on helppoa. Täällä on tilaa elämälle, aikaa tehdä ja ennen kaikkea vaihtoehtoja. Täällä on tilaa, aikaa ja vaihtoehtoja – elämälle ja liiketoiminnalle.

 

Cimcorpin toimitusjohtaja

Tekijäihmisiä 

Porin seudulla on tarjolla sitoutuneita ammattilaisia ja alueen korkeakoulut valmistavat osaajia yrityksesi tarpeisiin. Sinulla on työtä - meillä on tekijöitä.

Lue lisää -painike

 

 

Kupariteollisuuspuisto

Mahdollistava infra 

Satamista, valta- ja rautateistä sekä lentokentästä muodostuva tehokas logistiikkainfra. Monipuolinen tarjonta teollisuuden prosesseissa tarvittavista hyödykkeistä ja tonteista.

Lue lisää -painike

 

 

Luonnossa liikkuja

Sujuva arki

Porissa arki on helppoa, palvelut priimaa ja luonto läsnä. Rikas kulttuuri- ja urheiluelämä tarjoavat uniikkeja kokemuksia. Katso, miksi porilaiset ovat onnellisinta kansaa.  

Lue lisää -painike

 

 

Temalin henkilöstöä

Kasvun asenne 

Me haluamme, että sinä ja yrityksesi menestytte. Kuuntelemme, kommunikoimme ja toteutamme yhdessä sovitut asiat - sujuvasti.

Lue lisää -painike

 

 

 

 

TARINOITA

Masatoshi Wakabayashi arvostaa satakuntalaisten yhteisöllisyyttä

Oli kyseessä sitten amerikkalainen jalkapallo, sisälogistiikan innovaatiot tai asuinpaikan kehitys – Cimcorpin toimitusjohtaja Masatoshi Wakabayashi uskoo kestävään kehitykseen yhteisön kautta. Kotiseudustaan ylpeä ihminen pyrkii aina kehittämään sitä paremmaksi.

Lue lisää

Sari De Meulderia inspiroi luonto ja hiljaisuus

Toimitusjohtajan työ on vaativaa ja siinä on aina vastuussa paljosta. Henkilöstö on kaiken a ja o, mutta myös itsestä on pidettävä huolta – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Sari kertoo, mikä on hänen rentoutusta tarkoittava päivittäinen ”valkoinen hetki”, sekä kertoo kokemuksiaan sataman pyörittämisestä Porissa.

Lue lisää

Harri Höglundin sydän sykkii amerikkalaisille autoille ja suomalaiselle työlle

Temalin hallituksen puheenjohtaja on koettanut yrittämistä ja asumista niin pääkaupunkiseudulla kuin Satakunnassakin. Kun elämää ja työtä arvioidaan kokonaisuutena – päätös sijoittautua Porin seudulle on ollut helppo tehdä. Täällä kun on tekemisen meininki viritetty huippuunsa.

Lue lisää