MatchINDUSTRY kokoaa teollisuuden toimijat Poriin kesäkuussa

Vuosittainen teollisuuden businesstapahtuma MatchINDUSTRY rantautuu jälleen Poriin 11. kesäkuuta. Tapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehokkaalle verkostoitumiselle ja uusille liiketoimintamahdollisuuksille.

Tapahtuma tuo yhteen globaaleilla markkinoilla toimivia teollisuuden yrityksiä sekä satoja eri toimialojen toimittaja-, teknologia- ja palveluyrityksiä.

– Ideana on, että partneriksi kutsutut teollisuuden kärkiyritykset vahvistavat toimittajaverkostoaan sekä etsivät kumppaneita liiketoiminnan eri osa-alueille. Businesstapahtumaa on vuosien saatossa kiitelty suoraviivaisuudestaan, tehokkuudestaan ja tunnelmastaan, joka virittää osallistujat hakemaan aktiivisesti uusista kumppaneista, Mikko Kotiranta kertoo Prizztech Oy:ltä.

MatchINDUSTRY järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksella, joka tarjoaa monikäyttöisten tilojensa ja keskeisen sijaintinsa puolesta erinomaiset puitteet tapahtumalle.

– Tapahtuma on yksi vuoden tärkeimmistä kohtaamispaikoista ja laajemminkin, sillä toimiva konsepti houkuttelee yrityksiä laajentamaan toimitusketjujaa ympäri maata. Samalla meillä on tilaisuus esitellä heille Porin alueen vahvuuksia ja kilpailuetuja. Kasvua hakeva yritys on aina potentiaalinen sijoittuja, toteaa Jouko Hautamäki Porin kaupungin elinvoimayksiköstä.
 

Matchindustry