Sytyttämöllä vauhdikas startti – palvelu kesätauolle heinäkuussa

Business Pori avasi toukokuussa Sytyttämö-palvelun, joka tarjoaa luovan alan ammattilaisten ideat ja osaamisen yritysten käyttöön maksuttoman ideointipajan muodossa. Sytyttämö valmisteltiin auttamaan yrityksiä yli haastavan korona-ajan, jonka vuoksi monien on pitänyt kehittää luovia ratkaisuja ja uudistaa liiketoimintaansa. Palvelu on hyvä esimerkki verkostoyhteistyön voimasta, jota tarvitaan erityisesti äkillisissä muutostilanteissa.

Sytyttämön startti on ollut vauhdikas. Kymmenet yritykset ovat sparrailleet kehittämissuunnitelmiaan luovan alan ammattilaisten kanssa ideointipajoissa. Kerättyjen palautteiden perusteella kokemukset ovat olleet varsin positiivisia. Ideoita on syntynyt niin markkinointiin, viestintään kuin uusien palvelujen kehittämiseenkin. Sytyttämöä ovat hyödyntäneet erityisesti pienet palvelualan yritykset.

Palautteita Sytyttämön asiakkailta:

”Hieno palvelu ja mahtavan nopeasti reagoitu vallitsevaan tilanteeseen. Kiitos!”

”Sytyttämö oli erittäin hyvä ja tervetullut palvelu, joka toimi paremmin kuin osasin odottaa. Toivon lisää tämän tyyppisiä palveluja ja ehkä jotain seurantaa. Ideoiden käytäntöön vieminen on usein se seuraava haaste. Yrittäjä on usein hyvin yksin riippumatta siitä onko yksinyrittäjä vai isomman yrityksen vetäjä. Verkostoitumista voisi kehittää lisää matalan kynnyksen mallilla.”

”Erittäin hyvä ja hyödyllinen palvelu meille pienyrittäjille. Olen lisäksi vinkannut useammalla yrittäjälle palvelusta ja tämän kautta he ovat saaneet apua yrityksen pinnalla pysymiseen. Kiitos tästä upeasta mahdollisuudesta ja asiantuntijuuden jakamisesta!”

Sytyttämö kesätauolle heinäkuun ajaksi

Sytyttämö-verkoston toimijat lataavat kesällä akkujaan ja palvelu on tauolla heinäkuun ajan (1.-31.7.2020). Toiminta jatkuu jälleen elokuussa. Sytyttämön verkkosivuilta on kuitenkin mahdollista varata ideointipajoja myös heinäkuun aikana. Olemme yhteydessä yhteydenottopyynnön lähettäneisiin heti kesätauon jälkeen.


Sytyttämö-palvelu on kehitetty Prizztechin ja Satakunnan kauppakamarin i9 – Nine Elements of Innovation -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Satakuntaliitto EAKR-rahoituksella sekä Porin, Ulvilan, Harjavallan ja Kokemäen kaupungit.
 

Kuvakaappaus Sytyttämön verkkosivuilta