HARD TALK Festival – Uudistumisen merkitys korostuu poikkeusaikana

Prizztech Oy:n järjestämä HARD TALK Festival järjestetään tänä vuonna maksuttomana webinaarina 11. joulukuuta. Festivaalin keskiössä ovat johtaminen, rohkeus sekä uudistuminen huippupuhujien johdolla.

HARD TALK Festival on bisnestapahtuma kaikille työelämän ja bisneksen tulevaisuudesta kiinnostuneille. Tilaisuus on saavuttanut vuosien saatossa monipäisen kannattajajoukon, joka pitää festivaalia syyskauden inspiroivimpana tilaisuutena. HTF kutsuu valtakunnan kiinnostavimmat ajattelijat lavalle vuosi toisensa jälkeen. Tilaisuuden puhujat haastavat kuulijansa ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, jotta työ- ja bisneselämä voisi kehittyä mukanaolijoiden myötä.

Joulukuun tilaisuuden teemana on Rohkeus johtaa uuteen. Puheenvuoroissa annetaan ajateltavaa rohkeudesta sekä tunteiden kohtaamisesta ja johtamisesta työelämässä, intuition merkityksestä päätöksenteossa ja sisukkuudesta viedä asioita eteenpäin.

– Uudistuminen on tärkeää aina. Poikkeusaikana sen merkitys korostuu, koska poikkeusaikaan sopeutuminen voi lamauttaa koko liiketoiminnan, kun taas uudistumisen myötä voi avautua mahdollisuuksia uuteen. Porin seutukunnalla on merkittävää yritystoimintaa, vahvaa yrittäjyyttä sekä uudistumiskykyä, toteaa projektipäällikkö Marika Lähde Prizztechiltä.

HARD TALK Festivalin puhujina ovat intuition hyödyntämisen huippuasiantuntija Asta Raami, tutkija ja palkittu kansainvälinen kouluttaja Emilia Lahti, tunnekouluttaja, tietokirjailija ja vuoden business vaikuttaja Camilla Tuominen, tapahtumien ja media-alan konkari ja Pori Jazzin toimitusjohtaja Miika Ranne sekä yrittäjä, tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja Ilkka Halava.

– Viisikko koostuu eräistä Suomen suosituimmista ja halutuimmista puhujista eri tilaisuuksiin. Puhujina he ovat valovoimaisia ja asiantuntevia. He ovat sekä puhujia, kirjailijoita että aihepiirinsä tutkijoita. He ovat myös aikaisempien HTF vuosien suosittuja tähtiä, Lähde jatkaa.

Ilmoittaudu HARD TALK Festivalille osoitteessa www.lyyti.in/HTF2020

Lisätietoa tapahtumasta ja puhujista löydät Prizztech Oy:n verkkosivuilta

Hard Talk Festival 2020 -tilaisuuden puhujat rivissä