Koronaepidemian aikaiset tuki- ja rahoitusmahdollisuudet

Webinaari valtion koronaepidemian aikaisista tuki- ja rahoitusmuodoista järjestettiin 5. tammikuuta.

Webinaarin aiheena käsiteltiin muun muassa yritysten kustannustukea, joka on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut koronaepidemian vuoksi ja sen seurauksena heillä on vaikeuksia selvitä joustamattomista tukikauteen kohdistuvista palkka- ja muista kuluista. Kustannustukea taloudelliseen toimintaan voivat saada myös säätiöt ja yhdistykset. Tuen tarve ja määrä arvioidaan epidemian ja sen torjumisen aiheuttaman liikevaihdon äkillisen menetyksen perusteella.

Koska koronaepidemian aiheuttama tilanne on edelleen vaikea useille toimialoille, hallitus linjasi kustannustuen toisen hakukierroksen ajalle 21.12.2020 – 26.2.2021.

Webinaari valtion tuki- ja rahoitusmuodoista järjestettiin Microsoft Teams -kokouksena tiistaina 5.1.2021 kello 8:30-9:15.

Ohjelmassa oli Yritysten kustannustuki ja toinen hakukierros, puhujana palvelupäällikkö Tuomo Yliluoma sekä Ajankohtaista ELY-keskuksen yleisrahoituksesta, puhujana asiakkuuspäällikkö Anne Jortikka Satakunnan ELY-keskuksesta.

 

Webinaari järjestettiin yhteistyössä Porin ja Rauman kaupunkien, Prizztech Oy:n, Rauman ja Satakunnan kauppakamarien, Satakunnan Yrittäjien, Satakunnan ELY-keskuksen ja Valtiokonttorin kanssa.

 

Yritysten muistilista kustannustuen hakemiseksi valtiokonttorilta löytyy täältä.

 

Webinaari