Vanadiinin talteenottolaitoshankkeesta järjestetään ajankohtaistilaisuus

Australialaisyhtiö Critical Metals Ltd (CMS) suunnittelee vanadiinin talteenottolaitosta Porissa sijaitsevalle Tahkoluodon satama- ja teollisuusalueelle. Critical Metalsin tiimi toivottaa Tahkoluodon asukkaat, paikallisyhteisöjen edustajat ja kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleeksi tutustumaan Tahkoluotoon suunnitteilla olevaan vanadiinin talteenottohankkeeseen ja kuulemaan sen ajankohtaisista kuulumisista 23. maaliskuuta järjestettävään tilaisuuteen.

Tilaisuudessa Critical Metalsin toimitusjohtaja Damian Hicks kertoo hankkeen etenemisestä, aikataulusta ja seuraavista vaiheista. Paikalla on myös Porin kasvupalvelut ja kaupunkisuunitteluyksikön päällikkö Jouko Hautamäki. Hankkeen ja kaupungin edustajat vastaavat mielellään yleisön kysymyksiin.

Aika: keskiviikko 23.3.2022 kello 16:30-17:30
Paikka: Virkistyshotelli, 2. kerros, Sipintie 1, Pori

Esitys pidetään englanniksi ja materiaalit näytetään suomeksi ja englanniksi. Keskeinen sisältö käännetään myös suomeksi. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tutustu vanadiinin talteenottohankkeeseen täällä: Hiilineutraali Korkean Puhtausasteen Vanadiini - Critical Metals Ltd ja täällä: PowerPoint Presentation (criticalmetals.eu)

Lisätietoja tilaisuudesta ja ilmoittautuminen 18.3.2022 mennessä: Minna Sundelin, sähköposti: Minna@fama.fi

Tahkoluodon satama ilmasta kuvattuna jossa sataman logo oikeassa alareunassa