Porin Nuorkauppakamari etsii esimerkillisiä johtajia Vuoden Nuori Johtaja -kilpailussa

Suomen Nuorkauppakamareiden Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu on käynnissä. Porin Nuorkauppakamari etsii nyt esimerkillisiä ja vastuullisia alle 40-vuotiaita suomalaisia johtajia mukaan kilpailuun. Kansallisen kilpailun suojelijana toimii hallitusammattilainen Kaisa Hietala.

Porin Nuorkauppakamari on mukana toteuttamassa Suomen Nuorkauppakamareiden Vuoden Nuori Johtaja -kilpailua. Kisa on käynnissä 1.—30.9.2022. Kilpailu on toteutettu kansallisesti vuodesta 2007 lähtien, eli kilpailu järjestetään nyt 15. kerran. Viime vuonna Porin Nuorkauppakamarin ehdokas nousi kisassa TOP 4 -listalle sekä kilpailua on toteutettu Paikallisessa Nuorkauppakamarissa jo useita vuosia.

Vuosittain järjestettävällä kilpailulla halutaan nostaa esiin suomalaisia, esimerkillisiä alle 40-vuotiaita huomisen johtajia.

- Suomen Nuorkauppakamarit haluaa toiminnallaan edistää hyvää johtajuutta. Kilpailulla haluamme myös herätellä keskustelua siitä, millaista on hyvä huomisen johtajuus, sanoo kilpailupäällikkö Maria Flemmich Suominen.

- Nuorkauppakamarien toiminta-ajatus perustuu huomisen johtajien kouluttamiseen. Huomisen johtaja on etenkin vastuullinen ja innovatiivinen, sekä arvostettu työstään. On erittäin innostavaa löytää nuoria johtajia, jotka muovaavat tulevaisuutta paremmaksi omalla työskentelyllään, sanoo Porin Nuorkauppakamarin kilpailupäällikkö Eveliina Laaksonen.

Viime vuonna kilpailun voittajaksi valittiin Helsingin Sanomien päätoimittaja Anu Ubaud. Muita aiempia voittajia ovat muun muassa Helsingin sataman Sari Nevalinna, Despro Engineering Oy:n Antti Savolainen, Sitowise Oy:n Laura Järvinen, Marimekko Oyj:n Tiina Alahuhta-Kasko ja Vincit Oy:n Mikko Kuitunen.

Kuka tahansa voi ehdottaa kilpailuun johtotehtävissä toimivaa ehdokasta, joka on syntynyt 1982 tai sen jälkeen. Ehdotuksen sopivasta ehdokkaasta voi jättää kilpailun nettisivulla www.nuorijohtaja.fi.  

Voittajan valitsee asiantuntijaraati, johon kuuluvat viime vuoden voittaja Anu Ubaud, kumppaniyrityksiemme edustajat Experis Groupin Anne Koivusaari sekä Rastor Groupin Katri Kanerva ja Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen puheenjohtaja Mari Männistö. Voittaja julkistetaan lokakuussa.

- Nuorten osaavien johtajien esiin nostaminen ja yhteiskunnallinen keskustelu hyvästä johtajuudesta ovat tärkeitä teemoja. Johtamisen vaatimukset kehittyvät jatkuvasti ja johtajien täytyy omaksua uusia taitoja läpi työuran. Kilpailun kriteereiksi nostetut innovatiivisuus, aloitteellisuus, johtamisote, vaikuttavuus, vastuullisuus ja ongelmanratkaisukyky ovat johtajuudelle tärkeitä ominaisuuksia tänään ja tulevaisuudessa, Flemmich Suominen toteaa.

Kilpailu somessa:

www.nuorijohtaja
Facebook @nuorijohtaja
Instagram @nuorijohtaja
LinkedIn @vuodennuorijohtaja

 

 

logo jossa liila timantti ja teksti vuoden nuori johtaja