Uutisarkisto

Poikkeuksellisen alkuvuoden jälkeen ja epävarman tulevaisuuden edessä löydetään silti mahdollisuutta kasvuun. Yritysrahoituksesta ja kehittämispalveluista järjestetään webinaari 18. syyskuuta kello 9-10.
Porin alueen toimijat kokoontuivat miettimään alueen elinvoiman, työllisyyden ja vetovoiman kehittämistä Uusia ratkaisuja kaupungeille -tapahtumassa torstaina 3. syyskuuta.
Saksalainen Netto ja espanjalainen Alimerka ovat tilanneet Cimcorpilta automaatiojärjestelmiä.
Maailman suurin kemikaalien valmistaja, saksalainen BASF vahvistaa Porin seudulle rakentuvaa akkuklusteria. Yhtiön Euroopan ensimmäisen akkumateriaalien tuotantolaitoksen rakentaminen etenee aikataulussa.
Porin kaupunki avasi kesäkuussa yksityisten tontinomistajien ja ostajaehdokkaiden välistä kaupankäyntiä tukevan tonttipörssipalvelun. Loistavan vastaanoton saanut palvelu laajenee nyt niin, että järjestelmään voi kuka tahansa ilmoittaa myytäväksi myös omistamiaan yritystontteja.
Lennot Porin ja Helsingin välillä alkavat uudestaan koronatauon jälkeen maanantaina 6. heinäkuuta. Heinäkuussa lentoja on päivittäin kaksi molempiin suuntiin.
Business Pori avasi toukokuussa Sytyttämö-palvelun, joka tarjoaa luovan alan ammattilaisten ideat ja osaamisen yritysten käyttöön maksuttoman ideointipajan muodossa. Sytyttämö valmisteltiin auttamaan yrityksiä yli haastavan korona-ajan, jonka vuoksi monien on pitänyt kehittää luovia ratkaisuja ja uudistaa liiketoimintaansa. Palvelu on hyvä esimerkki verkostoyhteistyön voimasta, jota tarvitaan erityisesti äkillisissä muutostilanteissa.
Porin kaupunki, Aalto-yliopisto, Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Satakunnan metallinjalostusyritykset ovat aloittaneet yhteistyön, jolla pyritään lisäämään metallialan osaajia Satakunnassa ja alan maisteriohjelman opiskelijoita Aalto-yliopistossa.
Tähän uutiseen on koottu Porin alueen yrittäjien palveluita koronaepidemian aikana sekä valtakunnallisia uusia linjauksia.
Porissakin toimiva Markkinointitoimisto Tovari järjestää yrityksille ilmaisen Järkilive-webinaarin, teemana koronan jälkeinen elämä ja yrittäminen. Webinaari järjestetään torstaina 28. toukokuuta klo. 9-12.30.

Sivut