Porin ja Ulvilan kaupunkien teknisten toimialojen investointihankkeista järjestetään infotilaisuus yrityksille tiistaina 15. helmikuuta.
Porin ja Rauman kaupungit järjestävät yhteistyössä Valtiokonttorin kanssa kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman infowebinaarin kustannustuen viidennestä kierroksesta tiistaina 18. tammikuuta kello 9. Kustannustuen viides kierros on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta on kärsinyt julkisoikeudellisesta, koronapandemian torjuntaan liittyvästä rajoituksesta tukikautena 1.6.–30.9.2021. Rajoitus on voinut kohdistua suoraan yritykseen tai sen asiakaskuntaan.
Porin kaupungin kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö sekä Rauman kaupungin kaupunkikehitys toteuttavat yhteistyössä kasvua tavoitteleville yrityksille kohdennetun webinaarisarjan. Alkuvuodesta toteutettava webinaarikokonaisuus tarkastelee kasvua kuudesta eri teemasta.
Porin kaupunki on mukana lokakuun lopussa vietettävällä Reilun kaupan viikolla. Nyt Reilun kaupan PORI haastaakin kaikki kaupungin yritykset vaihtamaan kahvit ja teet Reilun kaupan vaihtoehdoiksi ja liittymään Fairtrade@work -verkostoon.
Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttajan Enersense International Oyj:n tytäryhtiö Enersense Works Oy on ostanut Pori Offshore Constructions Oy:n koko osakekannan 4. lokakuuta.
Porin kaupunki tarjoaa rahallista lisätukea yrityksille, jotka palkkaavat alle 30-vuotiaita, yli vuoden työttömänä olleita porilaisia nuoria oppisopimuskoulutukseen.
Porin ja Rauman kaupungit järjestivät 1.9.2021 yhteistyössä Valtiokonttorin kanssa kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun neljännestä kustannustuen kierroksesta.
Cimcorp Group kuuluu japanilaiseen Murata Machinery (Muratec) -konserniin. Yhtiö on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa ja toimittaa myös elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmiä sekä postinlajittelun automaatiota yli 40 maahan. Ulvilassa pääkonttoria pitävä yhtiö on samalla myös yksi Satakunnan suurimpia softataloja, jossa ohjelmisto-osaaminen ja robotiikka lyövät kättä päälle.
Porin satamassa kehitetään nyt teollisuuden palveluita uuden sukupolven mobiiliverkossa. Sataman alueelle valmistunut Elisan 5G-privaattiverkko on ideaalinen muun muassa logistiikkapalveluiden kehittämiseen, sillä se tarjoaa aina tasalaatuiset olosuhteet tiedonsiirtoon.
Uusi Business Porin investointikiihdyttämöpalvelu vauhdittaa yritysten digitalisaatiokehitystä sekä puhtaampiin energiaratkaisuihin ja tuotantoteknologioihin siirtymistä. Kiihdyttämön toiminnasta vastaa Prizztech Oy.

Sivut